Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hannibal Buress: Comedy Camisado

Film, 2016, 67 minuten
Hannibal Buress: Comedy Camisado
In deze special heeft comedian Hannibal Buress het over gulp-etiquette, steroïden en... Bill Cosby.
De film Hannibal Buress: Comedy Camisado is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 67 minuten. Buress is comedian, verscheen in Broad City en 30 Rock en heeft zijn eigen talkshow. Geschikt voor alle leeftijden.Hannibal Buress: Comedy Camisado is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hannibal Buress: Comedy Camisado op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Hannibal Buress: Comedy Camisado is a TV special starring Hannibal Buress, Al Jackson, and Dan Steinhaus. A night of stand-up with comedian Hannibal Buress.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Hannibal Buress: Comedy Camisado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.
Kuttey
Crooked cops, an aging crime lord and cutthroat rebels collide when a plan to loot a high-security van transporting cash careens into chaos.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Bert vertelt zo schaamteloos — en zonder shirt — als altijd over scheten, gepest worden door zijn kinderen en het explosieve einde van het familie-uitje naar een ontsnappingskamer.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.