Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hannibal Buress: Comedy Camisado

Film, 2016, 67 minuten
Hannibal Buress: Comedy Camisado
In deze special heeft comedian Hannibal Buress het over gulp-etiquette, steroïden en... Bill Cosby.
De film Hannibal Buress: Comedy Camisado is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 67 minuten. Buress is comedian, verscheen in Broad City en 30 Rock en heeft zijn eigen talkshow. Geschikt voor alle leeftijden.Hannibal Buress: Comedy Camisado is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hannibal Buress: Comedy Camisado op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Hannibal Buress: Comedy Camisado is a TV special starring Hannibal Buress, Al Jackson, and Dan Steinhaus. A night of stand-up with comedian Hannibal Buress.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Hannibal Buress: Comedy Camisado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Baby Reindeer
Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.
Zero to Hero
Als een aspirant-rockzanger zijn beroemde sertanejo lookalike moet vervangen, staat hij voor een ingrijpende keuze: zijn eigen identiteit verliezen of zijn hart volgen.