Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hannah Gadsby: Nanette

Film, 2018, 69 minuten
Hannah Gadsby: Nanette
De Australische Hannah Gadsby geeft haar eigen draai aan stand-up en combineert punchlines met persoonlijke onthullingen over gender, seksualiteit en jeugdtrauma's.
De film Hannah Gadsby: Nanette is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 69 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Hannah Gadsby: Nanette is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hannah Gadsby: Nanette op IMDB

Score: 8,5 van de 10

New Hannah Gadsby stand up comedy.

Trailer

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hannah Gadsby: Nanette

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.
Maldivas
Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.