Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hannah Gadsby: Douglas

Film, 2020, 72 minuten
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
De film Hannah Gadsby: Douglas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 72 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Hannah Gadsby: Douglas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hannah Gadsby: Douglas op IMDB

Hannah Gadsby ("Nanette") returns for her second stand-up special and shares her latest takes on popularity, identity, language, feminism and more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Hannah Gadsby: Douglas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

This Is Not a Comedy
Het leven van een comedian krijgt weer zin wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een meisje ontmoet dat contact maakt met de kosmos.
The House
In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.
Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
Chief Daddy 2 - Going for Broke
De familie Beecroft wil de hele erfenis van Chief Daddy uitgeven, maar niet als het aan de CEO van diens bedrijf ligt.
Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus
In een brutale, maar oprechte stand-upshow deelt de Turkse comedian Cem Yılmaz verhalen over zijn jeugd, social media en Turken op vakantie in het buitenland.