Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GO! Vive a tu manera

Tv-serie, 2019
GO! Vive a tu manera
De charismatische Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool, waar ze goede vrienden maakt. Maar al snel botst ze met de populaire dochter van de directeur.
De tv-serie GO! Vive a tu manera is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. GO! Vive a tu manera is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GO! Vive a tu manera op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Fiercely talented Mia receives a scholarship to a prestigious dance academy, where she soon clashes with the owner's fashionable and popular daughter.

Acteurs in GO! Vive a tu manera

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Spaans - Audiodescriptie;Frans;Nederlands;Duits
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels;Spaans;Duits

Meer zoals GO! Vive a tu manera

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.