Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Go Karts

Film, 2020, 103 minuten
Go Karts
Een onverschrokken tiener ontdekt de snelle kartsport. Hij krijgt hulp van goede vrienden en een norse ex-coureur die zijn coach wordt.
De film Go Karts is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 103 minuten. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Go Karts op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A thrilling family film about a boy who must overcome tremendous odds and his own recklessness to achieve his dream of winning the National Go Kart Championship.

Acteurs in Go Karts

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Go Karts

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.