Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gnome Alone

Film, 2018, 85 minuten
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
De film Gnome Alone is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gnome Alone op IMDB

Score: 5,7 van de 10

When Chloe discovers that her new home's garden gnomes are not what they seem, she must decide between the pursuit of a desired high school life and taking up the fight against the Troggs.

Acteurs in Gnome Alone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Gnome Alone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.