Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gnome Alone

Film, 2018, 85 minuten
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
De film Gnome Alone is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gnome Alone op IMDB

Score: 5,7 van de 10

When Chloe discovers that her new home's garden gnomes are not what they seem, she must decide between the pursuit of a desired high school life and taking up the fight against the Troggs.

Acteurs in Gnome Alone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Gnome Alone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jack Whitehall: Christmas with My Father
Jack Whitehall nodigt zijn uiterst stugge vader uit op het podium in het Londense West End voor een extravagante comedyshow in kerstsfeer, compleet met beroemde gasten.
Michelle Wolf: Joke Show
Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.
Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo
Jezus wordt 30 en brengt een onverwachte gast mee om kennis te maken met zijn familie. Deze kerstspecial is zo fout, die moet wel van de Porta dos Fundos-comedians zijn.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
Especial de Natal Porta dos Fundos
De dag na het laatste avondmaal worden de apostelen wakker met een kater. Ze weten niets meer van de vorige avond en ontdekken dat Jezus (Fábio Porchat) is verdwenen.