Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Wars

Tv-serie, 2017
Ghost Wars
De plaatselijke outcast Roman Mercer moet zijn onderdrukte paranormale krachten gebruiken om zijn afgelegen dorp in Alaska te beschermen tegen bovennatuurlijke krachten.
De tv-serie Ghost Wars is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Ghost Wars is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Wars op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A remote Alaskan town that has been overrun by paranormal forces and local outcast Roman Mercer (Jogia) must overcome the town's prejudices and his own personal demons if he's to harness his repressed psychic powers and save everyone from the mass haunting that's threatening to destroy them all.

Acteurs in Ghost Wars

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ghost Wars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.