Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Get Me Roger Stone

Documentaire, 2017, 101 minuten
Get Me Roger Stone
Volg de opkomst, ondergang en herrijzenis van politiek strateeg Roger Stone, die al tientallen jaren een invloedrijk lid van het Trump-team is.
De documentaire Get Me Roger Stone is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Get Me Roger Stone op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Menigeen was verrast door de opkomst van Donald Trump, maar Roger Stone rekende hier al jaren op. De geslepen politicus staat al 30 jaar aan de zijde van Donald Trump. De documentaire Get Me Roger Stone duikt diep in het brein van politiek adviseur Roger Stone en geeft een eerste blik op de veranderingen in de Amerikaanse politiek.

Get Me Roger Stone op IMDB

Score: 8,3 van de 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Get Me Roger Stone

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Get Me Roger Stone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.