Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gentefied

Tv-serie, 2020
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
De tv-serie Gentefied is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. America Ferrera. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Gentefied is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gentefied op IMDB

Based on the digital series of the same title, Gentefied centers on three cousins who band together to keep their Grandfather's popular Boyle Heights taco shop in business as the ...

Acteurs in Gentefied

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Gentefied

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.
Dare Me
Relaties sneuvelen en verhoudingen veranderen als een kille, nieuwe coach het schoolcheerleaderteam overneemt, waar Beth en haar toegewijde BFF, Addy, de scepter zwaaien.
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
Een arme Afro-Amerikaanse wasvrouw bouwt een ​​schoonheidsimperium op en wordt de eerste vrouwelijke selfmade miljonair. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.