Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Generation Iron 3

Documentaire, 2018, 95 minuten
Generation Iron 3
Bodybuilders uit alle landen ter wereld nemen het tegen elkaar op in de Mr. Olympia-competitie en proberen lichamelijke perfectie te bereiken.
De documentaire Generation Iron 3 is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Generation Iron 3 op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Traveling across the world including India, Brazil, Europe, Africa, Canada, and the USA - Generation Iron 3 will interview and follow bodybuilders, trainers, experts, and fans to determine ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Generation Iron 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brené Brown: The Call to Courage
Met humor en empathie praat Brené Brown over wat er nodig is om moed boven comfort te stellen in een cultuur die wordt gedefinieerd door schaarste, angst en onzekerheid.
Grass Is Greener
Jazz en hiphop werden erdoor aangewakkerd, evenals een oorlog tegen drugs vol racisme in wetshandhaving. Experts onderzoeken Amerika's gecompliceerde relatie met wiet.
HOMECOMING: A film by Beyoncé
Deze intieme, nietsverhullende registratie van Beyonce's gevierde optreden op Coachella in 2018 toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.
The Creative Brain
Neurowetenschapper David Eagleman verdiept zich in het creatieve proces van innovators en onderzoekt breinbrekende en riskante manieren om creativiteit op te wekken.
Our Planet
Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.