Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Generation Iron 3

Documentaire, 2018, 95 minuten
Generation Iron 3
Bodybuilders uit alle landen ter wereld nemen het tegen elkaar op in de Mr. Olympia-competitie en proberen lichamelijke perfectie te bereiken.
De documentaire Generation Iron 3 is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Generation Iron 3 op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Traveling across the world including India, Brazil, Europe, Africa, Canada, and the USA - Generation Iron 3 will interview and follow bodybuilders, trainers, experts, and fans to determine ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Generation Iron 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las crónicas del taco
Veel van de populairste tacostijlen bestaan al heel lang, maar zijn veelal onbekend. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.
Parchís: El documental
De Spaanse jongens- en meidenband Parchís, bedacht door een platenmaatschappij en erg succesvol in de jaren 80 met top 10-nummers en hitfilms, staat in de spotlights.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysici verklaren aan de hand van zwarte gaten hoe het universum zich ontwikkelde, wat leidde tot leven op aarde en uiteindelijk tot de mensheid.
NOVA: Thai Cave Rescue
Een internationaal team van reddingswerkers haast zich om twaalf jonge voetbalspelers en hun coach te redden. Deze zitten vast in een ondergelopen grot in Thailand.