Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gandhi

Film, 1982, 188 minuten, 2.899.921 beoordelingen
Gandhi
Ben Kingsley speelt Ghandi die zich verzette tegen het Britse bewind in India en een wereldsymbool werd van vrede en begrip.
De film Gandhi is uitgebracht in 1982 en duurt 188 minuten. Dit bekroonde drama won 8 Oscars, inclusief Beste film, regisseur (Richard Attenborough) en acteur (Ben Kingsley). Aanbevolen voor 13 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gandhi op Moviemeter

Deze film vertelt de geschiedenis van Gandhi, één der meest monumentale persoonlijkheden van de vorige eeuw. Hij begon zijn loopbaan als jurist en werd na een jarenlange strijd voor zijn idealen een moderne Messias, wiens passief verzet leidde tot het eind van de Engelse koloniale overheersing in India. Zijn naam is synoniem aan een levenshouding die de loop der geschiedenis heeft gewijzigd en nog steeds een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.

Gandhi op IMDB

Score: 8 van de 10

Biography of

Trailer

Acteurs in Gandhi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Gandhi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.