Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

Film, 2016, 87 minuten
Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry
Gabriel 'Fluffy' Iglesias, überfan van hawaïhemden, grapt erop los over racistische cadeaumanden, agenten die in een Prius rijden, en taco-foodtrucks voor vrouwen.
De film Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Gabriel Iglesias: I'm Sorry for What I Said When I Was Hungry is a TV special starring Gabriel Iglesias. Hawaiian - shirt enthusiast Gabriel

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.