Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All

Film, 2019, 90 minuten
Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All
Gabriel 'Fluffy' Iglesias praat over zijn tienerzoon en ontmoetingen met Snoop Dogg, Chris Rock en Vicente Fernández in deze stand-upspecial voor 2019.
De film Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All op IMDB

Gabriel "Fluffy" Iglesias discusses his teenage son, encounters with Snoop Dogg and an overzealous fan, and more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.