Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All

Film, 2019, 90 minuten
Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All
Gabriel 'Fluffy' Iglesias praat over zijn tienerzoon en ontmoetingen met Snoop Dogg, Chris Rock en Vicente Fernández in deze stand-upspecial voor 2019.
De film Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All op IMDB

Gabriel "Fluffy" Iglesias discusses his teenage son, encounters with Snoop Dogg and an overzealous fan, and more.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Gabriel "Fluffy" Iglesias: One Show Fits All

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Those Who Wish Me Dead
Een door haar verleden achtervolgde smoke-jumper leidt een getraumatiseerde jongen door bliksemstormen, bosbranden en ruw terrein om hem te redden van een stel moordenaars.
The Little Things
In het LA van de jaren 90 werkt een hulpsheriff samen met een detective om een seriemoordenaar op te sporen. Hun persoonlijke verschillen zouden alles echter kunnen doen ontsporen.
Wonder Woman 1984
Terwijl geheime superheldin Diana Prince in het Smithsonian werkt, ontdekt ze de ongelofelijke krachten, zowel goede als kwade, van een mysterieus artefact.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.