Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

FullMetal Alchemist

Fullmetal Alchemist
Film, 2017, 134 minuten
FullMetal Alchemist
Terwijl alchemist Edward Elric het lichaam van zijn broer Al probeert te herstellen, houden de militaire regering en mysterieuze monsters hem nauwlettend in de gaten.
De film FullMetal Alchemist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 134 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

FullMetal Alchemist op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Toen Edward Elric (Ryôsuke Yamada) en zijn jongere broer Alphonse klein waren overleed hun moeder. De broers proberen hun moeder te doen herleven en een menselijke transmutatie uit te voeren die taboe is in alchemie. Hun poging mislukt echter en als gevolg daarvan verliest Edward een deel van zijn lichaam en Alphonse zijn hele lichaam. Edward offert een ander deel van zijn lichaam op om de ziel van Alphonse aan een pantser te bevestigen. Edward wordt alchemist en gaat op reis om de 'Steen der Wijzen' te vinden die de kracht heeft om terug te krijgen wat ze verloren hebben.

FullMetal Alchemist op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Hagane no renkinjutsushi is a movie starring Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, and Dean Fujioka. Two alchemist brothers go on a quest for the Philosopher's Stone after an attempt to revive their dead mother goes horribly wrong.

Acteurs in FullMetal Alchemist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals FullMetal Alchemist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Medical Police
Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.
Giri / Haji
Yakuzaoorlog dreigt in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden. Vertrouwen vinden blijkt nog moeilijker.
Vivir dos veces
Wanneer bij Emilio (Oscar Martínez) de ziekte van Alzheimer wordt vastgesteld, gaat hij met zijn gezin op zoek naar zijn jeugdliefde.