Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

FullMetal Alchemist

Fullmetal Alchemist
Film, 2017, 134 minuten
FullMetal Alchemist
Terwijl alchemist Edward Elric het lichaam van zijn broer Al probeert te herstellen, houden de militaire regering en mysterieuze monsters hem nauwlettend in de gaten.
De film FullMetal Alchemist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 134 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

FullMetal Alchemist op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Toen Edward Elric (Ryôsuke Yamada) en zijn jongere broer Alphonse klein waren overleed hun moeder. De broers proberen hun moeder te doen herleven en een menselijke transmutatie uit te voeren die taboe is in alchemie. Hun poging mislukt echter en als gevolg daarvan verliest Edward een deel van zijn lichaam en Alphonse zijn hele lichaam. Edward offert een ander deel van zijn lichaam op om de ziel van Alphonse aan een pantser te bevestigen. Edward wordt alchemist en gaat op reis om de 'Steen der Wijzen' te vinden die de kracht heeft om terug te krijgen wat ze verloren hebben.

FullMetal Alchemist op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Hagane no renkinjutsushi is a movie starring Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, and Dean Fujioka. Two alchemist brothers go on a quest for the Philosopher's Stone after an attempt to revive their dead mother goes horribly wrong.

Acteurs in FullMetal Alchemist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals FullMetal Alchemist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Een broer en zus die zonder ouders onderwater leven. Een jongen met een zware allergie voor eieren. Een man, onzichtbaar voor de samenleving. Drie korte animatieverhalen.
Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
Used Goods
Om te ontsnappen aan inhalige farmaceutische boeven en zijn baanbrekende kankeronderzoek te beschermen, vermomt een medisch wetenschapper zich als een arme verkoper.
The A List
Een groepje tieners is op vakantiekamp op een afgelegen eiland in deze spannende, bovennatuurlijke thriller vol romantiek, rivaliteit en grote mysteries.
Vis a vis
Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.