Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Freeridge

Tv-serie, 2023
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
De tv-serie Freeridge is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Keyla Monterroso Mejia ('Curb Your Enthusiasm') en Bryana Salaz ('Team Kaylie') spelen in deze 'On My Block'-spin-off. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Freeridge is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Freeridge

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Freeridge

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.
Tiger and Dragon
Een jonge yakuza gaat in de leer bij een komische 'rakugo'-artiest met schulden, wiens niet erg modieuze zoon een kledingzaak runt in een achterafstraatje van Harajuku.
Ikebukuro West Gate Park
Makoto zoekt een weg in het leven in de ruige en levendige straten van Ikebukuro terwijl hij de brute moord op een goede vriend probeert op te lossen.