Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Free Rein: Valentine's Day

Film, 2019, 50 minuten
Free Rein: Valentine's Day
Er hangt liefde in de lucht als Zoe en haar vrienden zoeken naar de vermaarde Jonkvrouwsteen. Hun onderlinge rivaliteit brengt hen in gevaar, maar Raven schiet te hulp.
De film Free Rein: Valentine's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 50 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Free Rein: Valentine's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free Rein: Valentine's Day op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Love is in the air as Zoe and friends go on a quest to find a fabled Maid's Stone. But when rivalry blinds them to danger, it's Raven to the rescue.

Acteurs in Free Rein: Valentine's Day

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Nederlands;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Free Rein: Valentine's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.