Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minuten
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
De film Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 32 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Kitscherig, Absurd, Offbeat, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein op IMDB

Score: 6,3 van de 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Acteurs in Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Colin Quinn: Red State Blue State
In deze special, die is gebaseerd op zijn politiek geën­ga­geerde voorstelling, gaat stand-upcomedian Colin Quinn tekeer tegen linkse en rechtse hypocrisie.
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.