Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minuten
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
De film Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 32 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Kitscherig, Absurd, Offbeat, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein op IMDB

Score: 6,3 van de 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Acteurs in Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tentação de Cristo
Jezus wordt 30 en brengt een onverwachte gast mee om kennis te maken met zijn familie. Deze kerstspecial is zo fout, die moet wel van de Porta dos Fundos-comedians zijn.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
Especial de Natal Porta dos Fundos
De dag na het laatste avondmaal worden de apostelen wakker met een kater. Ze weten niets meer van de vorige avond en ontdekken dat Jezus (Fábio Porchat) is verdwenen.
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
Op haar 40e verjaardag releaset Tiffany Haddish een bombastische special vol zang, dans en rauwe terugblikken op haar lange weg naar vrouwelijkheid.
A Cinderella Story: Christmas Wish
Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.