Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Francesco De Carlo: Cose di questo mondo

Film, 2019, 61 minuten
Francesco De Carlo: Cose di questo mondo
Op een podium in Milaan vertelt Francesco De Carlo over zijn slechte gewoontes, religie, politiek en wat hij heeft geleerd van zijn reizen over de wereld.
De film Francesco De Carlo: Cose di questo mondo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 61 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Francesco De Carlo: Cose di questo mondo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Italiaans;Duits

Meer zoals Francesco De Carlo: Cose di questo mondo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

¡Ay, mi madre!
Na het onverwachte overlijden van haar moeder, van wie ze is vervreemd, moet een vrouw de vreemde instructies in het testament volgen om een grote erfenis te krijgen.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
4 latas
Twee oude vrienden maken opnieuw de woestijnroadtrip van Spanje naar Mali om een stervende vriend te kunnen zien. Zijn dochter, met wie hij weinig contact had, reist mee.
Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?