Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Francesco De Carlo: Cose di Questo Mondo

Film, 2019, 61 minuten
Francesco De Carlo: Cose di Questo Mondo
Op een podium in Milaan vertelt Francesco De Carlo over zijn slechte gewoontes, religie, politiek en wat hij heeft geleerd van zijn reizen over de wereld.
De film Francesco De Carlo: Cose di Questo Mondo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 61 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Francesco De Carlo: Cose di Questo Mondo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Italiaans;Duits

Meer zoals Francesco De Carlo: Cose di Questo Mondo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Petta (Telugu Version)
Een sympathieke nieuwe rector van een universiteit blijkt geen gewone man te zijn wanneer een oude vijand opduikt en zijn complexe, gewelddadige verleden blootlegt.
Someone Great
Muziekjournaliste Jenny is gedumpt door haar vriend en maakt zich op voor een nieuw begin en een laatste avontuur met haar allerbeste vriendinnen.
Lunatics
Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.
Little Singham in London
Little Singham is in Londen om de koningin te ontmoeten. Als de beroemde Koh-i-Noor-diamant wordt geroofd, gaat de kinderagent op een wilde boevenjacht door de hele stad.
Franco Escamilla: Bienvenido al mundo
Comedian Franco Escamilla vertelt over de opvoeding van zijn kinderen als ze in problemen komen en geeft zijn mening over gender, vriendschap en liefde.