Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Force 2

Film, 2016, 123 minuten
Force 2
Een voormalig agent onderzoekt de dood van zijn beste vriend en twee andere spionnen en komt uit bij een mol die werkt vanuit de Indiase ambassade in Boedapest.
De film Force 2 is uitgebracht in 2016 en duurt 123 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Force 2 op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

DCP Yashwardhan is een sterke en no-nonsense politieagent die verbeten de strijd aangaat tegen criminelen. Hij voelt nog steeds de pijn van het verlies van zijn vrouw Maya die vijf jaar geleden om het leven kwam. Op een dag wordt een brief naar hem gestuurd door zijn beste vriend, Harish, een R.A.W. agent. Yash negeert de boodschap, maar dan verneemt hij dat drie R.A.W. agenten werden vermoord en één van hen is Harish. Hij besluit de zaak grondig te onderzoeken en komt uit bij een mol die werkt vanuit de Indiase ambassade in Boedapest.

Force 2 op IMDB

Score: 6,3 van de 10

ACP Yashvardhan teams up with RAW Agent KK to bring down the mole within RAW.

Acteurs in Force 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Force 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
Centauro
Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier, met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
Ben & Jody
In dit verhaal werken twee beste vrienden samen met de dorpsbewoners om zich te verzetten tegen de verraderlijke, illegale houthakkers die hun land proberen af te pakken.
Gangster's Paradise: Jerusalema
Lucky Kunene is een kruimeldief die in de zware criminaliteit belandt en daarmee de aandacht trekt van de politie en een machtige drugsbaas.