Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Foo Fighters: Back and Forth

Documentaire, 2011, 100 minuten
Foo Fighters: Back and Forth
De geschiedenis van de Foo Fighters komt tot leven in deze documentaire, van de eerste demo's tot het moment waarop het album Wasting Light tot stand kwam in 2011.
De documentaire Foo Fighters: Back and Forth is uitgebracht in 2011 en duurt 100 minuten. Deze documentaire over de Foo Fighters won een Grammy voor Beste lange muziekvideo. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Foo Fighters: Back and Forth op Moviemeter

Score: 3,78 van de 5

De groep Foo Fighters werd in 1994 opgericht door Dave Grohl, de vroegere drummer van Nirvana. Zeventien jaar later is de band toe aan een nieuwe, zevende album. Én aan een terugblik. Interviews met de muzikanten en unieke archiefbeelden gidsen ons door de geschiedenis van de groep. Dave Grohl, Pat Smear, Nate Mendel, Taylor Hawkins en Chris Shiflett vertellen het hele verhaal, van het tragische einde van Nirvana, over audities van groepsleden en de eerste cluboptredens tot megaconcerten voor meer dan 80.000 fans. De film culmineert in een unieke 'making of' van de nieuwe plaat van de band: Wasting Light. Daarvoor heeft Dave Grohl voor het eerst sinds Nirvana's Nevermind twintig jaar geleden uitgebreid samengewerkt met producer Butch Vig.

Foo Fighters: Back and Forth op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Rising from the ashes of Nirvana, the Foo Fighters became a Grammy-winning sensation on their own. Sixteen years of the band's history comes to life in this documentary, from their demo tapes through the creation of their 2011 album, "Wasting Light."

Acteurs in Foo Fighters: Back and Forth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Foo Fighters: Back and Forth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.