Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flinch

Tv-serie, 2019
Flinch
In deze komische spelshow staan de moedigen en roekelozen, maar ook de juryleden, huiveringwekkende en hilarische tests te wachten. Terugdeinzen is geen optie.
De tv-serie Flinch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Flinch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flinch op IMDB

Faced with various frightening and uncomfortable events, contestants in this game show had better not flinch - or they'll suffer painful consequences.

Acteurs in Flinch

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Flinch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.
Iron Chef: Quest for an Iron Legend
Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.
God's Favorite Idiot
De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.
First Kill
Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.