Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flaked

Tv-serie, 2017
Flaked
In dit zonnige Californische stadje aan het strand staat Chip klaar met raad en daad maar als het om zijn eigen problemen gaat, is hij blind.
De tv-serie Flaked is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Flaked is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Cynisch, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flaked op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Flaked is a TV series starring Will Arnett, David Sullivan, and Ruth Kearney. A recovering alcoholic faces reality after a life changing accident in Venice Beach, California.

Acteurs in Flaked

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Flaked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.