Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fishpeople

Documentaire, 2017, 48 minuten
Fishpeople
In deze ontdekkingstocht over de levensveranderende kracht van de oceaan vinden zes mensen met zeer verschillende achtergronden hun diepere levensdoel in de zee.
De documentaire Fishpeople is uitgebracht in 2017 en duurt 48 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Meeslepend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fishpeople op Moviemeter

Score: 3 van de 5

De oceaan is diep, groot en soms gevaarlijk: een symbool voor leven en verandering. Sommige mensen leven voor de oceaan. In deze ontdekkingstocht over de levensveranderende kracht van de oceaan vinden zes mensen met zeer verschillende achtergronden hun diepere levensdoel in de zee.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Fishpeople

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.