Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First Kill

Tv-serie, 2022
First Kill
Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.
De tv-serie First Kill is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Bijtend romantisch drama met Sarah Catherine Hook en Imani Lewis, gebaseerd op een kort verhaal van maker V.E. Schwab. Geschikt voor 16 jaar en ouder. First Kill is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in First Kill

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals First Kill

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Samenzweringen, fraude, geweld, moord – wat in de virtuele wereld begint, kan snel werkelijkheid worden. Internet kent geen grenzen en dat geldt ook voor de gevolgen.
Iron Chef: Quest for an Iron Legend
Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.