Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Girl

Film, 2015, 84 minuten
Final Girl
Een groep sociopaten die er een sport van maakt om meisjes te vermoorden in het bos, heeft het gemunt op een tiener die een getrainde moordenares blijkt te zijn.
De film Final Girl is uitgebracht in 2015 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Girl op Moviemeter

Score: 2,23 van de 5

Veronica is een doelwit voor een groep tieners die meisjes mee het bos in lokt om op ze te jagen. Maar wanneer ze weet te ontsnappen wordt de situatie omgekeerd. Het meisje blijkt minder onschuldig te zijn dan men in eerste instantie dacht.

Final Girl op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A cute, shy, young girl is new to town, and looks to be the perfect, easily-duped target for a group of boys who want to use her as the final test in their murder game. Little do they know, she is skilled in areas they cannot imagine, and has a test of her own she decides to pursue.

Trailer

Acteurs in Final Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Final Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.
Luna Nera
Een tienermeisje in het 17e-eeuwse Italië ontdekt haar toekomst binnen een familie van heksen, net als de vader van haar vriend jacht op haar maakt wegens hekserij.
Uncut Gems
Zijn schulden stijgen en er zijn boze schuldeisers naar hem op zoek. Een gladde juwelier uit New York riskeert alles om te overleven.