Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Feminists: What Were They Thinking?

Documentaire, 2018, 86 minuten
Feminists: What Were They Thinking?
Deze film, met foto's van vrouwen uit de jaren 70 tijdens een feministische bewustwording, gaat in op het leven van de vrouwen en hun continue drang naar verandering.
De documentaire Feminists: What Were They Thinking? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is LGBTQ, Politiek, Sociocultureel, Documentaire.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Feminists: What Were They Thinking? op IMDB

Score: 6,5 van de 10

In 1977, a book of photographs captured an awakening - women shedding the cultural restrictions of their childhoods and embracing their full humanity. Feminists: What Were They Thinking? revisits those photos, those women and those times - and takes aim at our current culture revealing all too vividly the urgent need for continued change. The film offers candid and riveting interviews with women such as Jane Fonda, Gloria Steinem, Lily Tomlin and Judy Chicago tackling topics ranging from identity, abortion, race, childhood and motherhood. A Netflix original documentary directed by Johanna Demetrakas.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Feminists: What Were They Thinking?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Antoine Griezmann: Champion Du Monde
Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.