Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fargo

Tv-serie, 2017, 122.936 beoordelingen
Fargo
Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven.
De tv-serie Fargo is uitgebracht in 2017. Deze populaire serie, geïnspireerd op de gelijknamige film, won 6 Emmy's en 3 Golden Globes voor o.a. Beste miniserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Duister, Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fargo op IMDB

Score: 9 van de 10

A drifter named Lorne Malvo arrives in small-town Minnesota and influences the population with his malice and violence, including put-upon insurance salesman Lester Nygaard.

Acteurs in Fargo

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Fargo

The Killing

The Killing

(2021)

The Bridge

The Bridge

(2015)

Derek

Derek

(2015)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.