Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Faraway

Film, 2023, 109 minuten
Faraway
Als ze een huis op een Kroatisch eiland erft, pakt een vrouw gauw haar koffers. Op haar reis leert ze weer van het leven te genieten en vindt ze misschien wel de liefde.
De film Faraway is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 109 minuten. Romantische comedy met Naomi Krauss en Goran Bogdan, geregisseerd door Vanessa Jopp ('Gut gegen Nordwind'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Faraway is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Faraway

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie;Kroatisc
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Kroatisch;Nederlands

Meer zoals Faraway

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
Crooks
Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.