Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Family Guy

Tv-serie, 2018, 16.149.788 beoordelingen
Family Guy
In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.
De tv-serie Family Guy is uitgebracht in 2018. Deze serie won vijf Emmy’s, waarvan twee voor Seth MacFarlane in de categorie Beste voice-over. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Family Guy op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

Stewie ziet een man op TV die erg veel op hem lijkt. Overtuigd dat deze man zijn echte vader is, besluit hij samen met Brian naar San Francisco af te reizen. Ze stappen in bij Quagmire, die in het kader van zijn "Cross Cuntry Tour" in elke staat een vrouw probeert te scoren. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming staat Stewie een grote verrassing te wachten.

Acteurs in Family Guy

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Family Guy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.