Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Expedition Happiness (International Version)

Documentaire, 2017, 96 minuten
Expedition Happiness (International Version)
Een filmmaker en zijn musicerende vriendin maken een heroïsche trip met hun hond: ze reizen door Noord-Amerika in een omgebouwde schoolbus.
De documentaire Expedition Happiness (International Version) is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Expedition Happiness (International Version) op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Expedition Happiness is a movie starring Felix Starck and Selima Taibi. Two free spirits, one dog. Traveling the vast spaces of an enormous continent in search of something more.

Acteurs in Expedition Happiness (International Version)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Expedition Happiness (International Version)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Story of Us with Morgan Freeman
Verken de kracht van liefde, geloof, macht, oorlog, vrede, rebellie en vrijheid in deze serie over zaken die de mensheid binden en vernietigen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
Period. End of Sentence.
Op het Indiase platteland, waar menstruatie nog een stigma is, maken vrouwen goedkoop maandverband op een nieuwe machine en vechten voor hun financiële onafhankelijkheid.
Flavorful Origins
Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.