Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Event Horizon

Film, 1997, 96 minuten, 2.032.272 beoordelingen
Event Horizon
Na een signaal van een lang vermist ruimteschip gaat een reddingsschip op onderzoek uit. De bemanning beseft echter al snel dat er iets onvoorstelbaars is gebeurd.
De film Event Horizon is uitgebracht in 1997 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Event Horizon op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

2047: Een groep astronauten wordt naar het verloren ruimteschip "Event Horizon" gestuurd. Het schip is zeven jaar eerder mysterieus verdwenen, en kwam minstens zo mysterieus ineens weer te voorschijn. Langzaam leert de crew van de "Lewis and Clark" de waarheid achter de gebeurtenissen rond het schip.

Event Horizon op IMDB

Score: 7 van de 10

A rescue crew investigates a spaceship that disappeared into a black hole and has now returned...with someone or something new on-board.

Acteurs in Event Horizon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans (Canada);Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Event Horizon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!
The Little Witch
Om aan de jaarlijkse heksendans mee te mogen doen, moet een leerling-heks elke spreuk kennen van een dik magisch boek, maar een slechte vrouw wil haar studie dwarsbomen.
Insidious: The Last Key
Helderziende Elise Rainier wordt geplaagd door herinneringen. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om het verleden te begraven en opent de deur naar duistere geheimen.