Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Espejo, espejo

Film, 2022, 79 minuten
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
De film Espejo, espejo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 79 minuten. Natalia de Molina, Malena Alterio, Carlos Areces en Santi Millán schitteren in deze comedy met wijlen Verónica Forqué. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Espejo, espejo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Absurd, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Espejo, espejo

Regisseur

Meer zoals Espejo, espejo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.
Bombshell
Drie vrouwen bij een groot Amerikaans tv-nieuwsnetwerk riskeren hun carrière om de giftige werkcultuur van hun machtige baas aan de kaak te stellen.
Fresh Flesh
Tijdens een weekendexcursie stuit een aantal vrienden op een groep hongerige kannibalen en beginnen de vrienden een vreemd verlangen te ontwikkelen.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?