Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Enter the Anime

Documentaire, 2019, 58 minuten
Enter the Anime
Wat is anime? Deze film biedt een kijkje achter de schermen en zoekt antwoorden aan de hand van diepgaande gesprekken met bekende meesters van dit fascinerende genre.
De documentaire Enter the Anime is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze documentaire is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Enter the Anime op IMDB

It is a documentary aimed at newcomers to anime, and follows anime newbie, Alex Burunova, as she dives into the mysterious world of the genre. The documentary features some of the biggest ...

Acteurs in Enter the Anime

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Enter the Anime

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.