Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Enloquecidas

Film, 2008, 89 minuten
Enloquecidas
Nadat de liefde van haar leven op mysterieuze wijze is verdwenen, begint een jonge vrouw met haar tante aan een tocht door de stad om uit te zoeken wat er is gebeurd.
De film Enloquecidas is uitgebracht in 2008 en duurt 89 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Spannend.

Acteurs in Enloquecidas

Regisseur

Meer zoals Enloquecidas

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.