Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Elementary

Tv-serie, 2017, 179.365 beoordelingen
Elementary
In deze moderne variant op het klassieke verhaal lost de legendarische speurder Sherlock Holmes de moeilijkste zaken van de NYPD op met de hulp van Dr. Joan Watson.
De tv-serie Elementary is uitgebracht in 2017. Jonny Lee Miller speelt Sherlock tegenover Lucy Liu's Watson in deze moderne bewerking die plaatsvindt in New York. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elementary op Moviemeter

Florence is een lerares die erg toegewijd is aan haar leerlingen. Wanneer ze de kleine Sacha ontmoet, een onrustig kind, zal ze er alles aan doen om haar te redden. Maar hiermee schuift ze ook haar eigen gezinsleven als echtgenote en moeder opzij en trekt ze zelfs haar roeping in twijfel. Florence zal geleidelijk aan beseffen dat er geen leeftijdsgrens is om te leren...

Elementary op IMDB

Score: 8 van de 10

A modern take on the cases of Sherlock Holmes, with the detective now living in New York City.

Acteurs in Elementary

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Elementary

Luther

Luther

(2019)

Grimm

Grimm

(2016)

Sherlock

Sherlock

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.