Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wasteland

Film, 2022, 93 minuten
The Wasteland
Een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de-eeuws gezin dat afgelegen woont. Kan de kleine Diego zijn moeder redden van het beest, en haarzelf?
De film The Wasteland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Met Inma Cuesta ('The Bride'), Roberto Álamo ('May God Save Us') en Asier Flores ('Pain and Glory'). Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.The Wasteland is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wasteland op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A remote brick manufacture factory produces bricks in an ancient way. Many families with different ethnicities work in the factory and the boss seems to hold the key to solving their problems. Forty-year-old Lotfollah, who has been born on-site, is the factory supervisor and acts as go-between for the workers and the boss. Boss has Lotfollah gather all the workers in front of his office. He wants to talk to them about the shutdown of the factory. All matters now to Lotfollah is to keep Sarvar unharmed, the woman he has been in love with for a long time.

Acteurs in The Wasteland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];F
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals The Wasteland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Congreso Anyway
Op opmerkelijke beelden uit 1993 van een conferentie in Barcelona bespreken deelnemers als Frank Gehry baanbrekende ideeën in de architectuur.
Blame Game
In de duistere wereld van elektronisch afval leidt een gebrek aan recycling, juridische onduidelijkheid en meedogenloze bedrijven tot een giftige stortplaats in Ghana.