Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Wasteland

Film, 2022, 93 minuten
The Wasteland
Een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de-eeuws gezin dat afgelegen woont. Kan de kleine Diego zijn moeder redden van het beest, en haarzelf?
De film The Wasteland is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. The Wasteland is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Wasteland op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A remote brick manufacture factory produces bricks in an ancient way. Many families with different ethnicities work in the factory and the boss seems to hold the key to solving their problems. Forty-year-old Lotfollah, who has been born on-site, is the factory supervisor and acts as go-between for the workers and the boss. Boss has Lotfollah gather all the workers in front of his office. He wants to talk to them about the shutdown of the factory. All matters now to Lotfollah is to keep Sarvar unharmed, the woman he has been in love with for a long time.

Acteurs in The Wasteland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk);Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];F
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals The Wasteland

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

1000 Miles from Christmas
Een auditor met een grote hekel aan Kerstmis wordt voor zijn werk naar een kleine stad gestuurd. Daar ontmoet hij een vrouw die vastbesloten is zijn mening te veranderen.
Elite Short Stories: Patrick
Patricks trip naar een hut in het bos tijdens de kerstdagen heeft onverwachte, maar grote gevolgen.
Elite Short Stories: Samuel Omar
Als Samuel uit zijn ouderlijke huis dreigt te worden gezet, komt Omar met een aantrekkelijk voorstel om geld te verdienen.
Escape Room
Zes vreemden moeten hun verstand gebruiken om verschillende mysterieuze en dodelijke kamers te overleven die hun grootste angst belichamen.
Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe
Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.