Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

This Is Not a Comedy

Film, 2022, 105 minuten
This Is Not a Comedy
Het leven van een comedian krijgt weer zin wanneer zijn beste vriendin hem vraagt om haar spermadonor te worden en hij een meisje ontmoet dat contact maakt met de kosmos.
De film This Is Not a Comedy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 105 minuten. Winnaar van Beste film en Beste cinematografie (María Secco) op het internationale filmfestival van Guadalajara. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Deze film is Offbeat, Intellectueel, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in This Is Not a Comedy

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Vereenvoudigd Chinees;Traditioneel Chinees

Meer zoals This Is Not a Comedy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.