Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eddie Murphy: Delirious

Cabaret, 1983, 68 minuten, 1.283.691 beoordelingen
Eddie Murphy: Delirious
Eddie Murphy's wilde stand-upcomedy is een legende en in deze live show van 1983 blinkt hij weer uit in zijn ongecensureerde opmerkingen en parodieën.
De cabaret Eddie Murphy: Delirious is uitgebracht in 1983 en duurt 68 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.

Eddie Murphy: Delirious op IMDB

Score: 8 van de 10

Eddie Murphy's raunchy, raucous stand-up comedy routine is captured for posterity on this tape. Not for folks who dislike foul language.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Eddie Murphy: Delirious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.
Fresh Flesh
Tijdens een weekendexcursie stuit een aantal vrienden op een groep hongerige kannibalen en beginnen de vrienden een vreemd verlangen te ontwikkelen.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.