Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Eaten By Lions

Film, 2018, 91 minuten
Eaten By Lions
Wanneer hun oma overlijdt, reizen de halfbroers Omar en Pete naar de kuststad Blackpool om de vervreemde vader van Omar op te sporen.
De film Eaten By Lions is uitgebracht in 2018 en duurt 91 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Excentriek, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Eaten By Lions

Regisseur

Meer zoals Eaten By Lions

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Five Elements of Adventure
Een berggids deelt zijn visie op het vinden van evenwicht en voldoening in de moderne werkcultuur tijdens zijn avonturen in Nepal.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.