Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Easy

Tv-serie, 2019
Easy
Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.
De tv-serie Easy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. De productieve filmmaker Joe Swanberg regisseerde Jake Johnson en Orlando Bloom ook in het drama 'Digging for Fire'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Easy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Easy op Moviemeter

De ex-racepiloot Easy is eenzaam en depressief. Zijn succesvolle broer vraagt hem een kist te transporteren met het lichaam van een Oekraïense metselaar, van Italië naar een klein dorpje in de bergen van Oekraïne. Wanneer hij net over de grens is raakt Easy al snel de weg kwijt. Hij beleeft vervolgens een buitengewoon avontuur in een wereld, waar zelfs het alfabet voor hem onbegrijpelijk is.

Easy op IMDB

Score: 6,7 van de 10

This television series follows different couples in their respective forms of relationship exploration in modern day Chicago. Each episode follows separate pairs that cross paths now and again, rather than having every character tie into every episode.

Acteurs in Easy

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Easy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.