Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Easy

Tv-serie, 2017
Easy
Deze serie met sterrencast volgt diverse inwoners van Chicago die zich moeizaam een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur.
De tv-serie Easy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. De productieve filmmaker Joe Swanberg regisseerde Jake Johnson en Orlando Bloom ook in het drama 'Digging for Fire'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Easy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Easy op Moviemeter

De ex-racepiloot Easy is eenzaam en depressief. Zijn succesvolle broer vraagt hem een kist te transporteren met het lichaam van een Oekraïense metselaar, van Italië naar een klein dorpje in de bergen van Oekraïne. Wanneer hij net over de grens is raakt Easy al snel de weg kwijt. Hij beleeft vervolgens een buitengewoon avontuur in een wereld, waar zelfs het alfabet voor hem onbegrijpelijk is.

Easy op IMDB

Score: 6,7 van de 10

This television series follows different couples in their respective forms of relationship exploration in modern day Chicago. Each episode follows separate pairs that cross paths now and again, rather than having every character tie into every episode.

Acteurs in Easy

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Easy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.