Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

E-Team

Documentaire, 2014, 89 minuten, 55 beoordelingen
E-Team
De moedige onderzoekers van het Emergency Team van Human Rights Watch riskeren hun leven door onwettige aanvallen op burgers door wrede dictators te documenteren.
De documentaire E-Team is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Ross Kauffman, coregisseur van 'E-Team', won een Academy Award en een Emmy voor zijn documentaire 'Born into Brothels'.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

E-Team op Moviemeter

Wanneer wreedheden worden begaan door genadeloze dictators stuurt de Human Rights Watch zijn Emergencies Team van intelligente, toegewijde onderzoekers uit. Aan het front van de oorlogsgebieden in Syrië en Libië documenteren de leden van het E-Team kogelgaten, verbrande lijken en massagraven, en verzamelen ze ooggetuigenverslagen. Vervolgens riskeren ze hun leven om voor de nieuwsmedia en strafrechtbanken bewijs te leveren van wetteloze aanvallen op onschuldigen door meedogenloze regimes.

E-Team op IMDB

Score: 7 van de 10

When atrocities are committed in countries held hostage by ruthless dictators, Human Rights Watch sends in the E-Team (Emergencies Team), a collection of fiercely intelligent individuals ...

Meer zoals E-Team

Fargo

Fargo

(2017)

Virunga

Virunga

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.
Blame Game
In de duistere wereld van elektronisch afval leidt een gebrek aan recycling, juridische onduidelijkheid en meedogenloze bedrijven tot een giftige stortplaats in Ghana.
Beer Is Cheaper Than Therapy
Deze documentaire onderzoekt de tragische gevolgen van het vechten aan de frontlinies voor Amerikaanse soldaten en veteranen op de militaire basis Fort Hood.