Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tonight You're Sleeping with Me

Film, 2023, 93 minuten
Tonight You're Sleeping with Me
Een journaliste zit vast in een passieloos huwelijk en moet kiezen tussen haar afstandelijke maar liefhebbende echtgenoot en een ex-vriend die weer in haar leven is gekomen.
De film Tonight You're Sleeping with Me is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 93 minuten. Roma Gasiorowska ('Cale szczescie') en Maciej Musial ('1899') spelen de hoofdrollen in dit romantische drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Tonight You're Sleeping with Me is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Tonight You're Sleeping with Me

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Pools - Audiodescriptie;Pools [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Tonight You're Sleeping with Me

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloodhounds
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
Oei Ik Groei
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
Merve Kult
Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.