Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Standing Up

Tv-serie, 2022
Standing Up
Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.
De tv-serie Standing Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Deze warme dramedy van Fanny Herrero, de maker van 'Call My Agent', geeft een blik op de bruisende Parijse comedyscene. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Standing Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Standing Up op IMDB

Based on one of the most beloved Young Adult novels of all time: Two kids are stripped naked and left together on an island in a lake - victims of a vicious summer camp prank; But rather than have to return to camp and face the humiliation, they decide to take off, on the run together. What follows is a three day odyssey of discovery and self-discovery.

Acteurs in Standing Up

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Standing Up

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Reign Supreme
Van de achterbuurten tot de grootste zalen in Parijs: in deze serie worden twee tienervrienden gevolgd die uiteindelijk de pioniers van de Franse hiphop worden.
Making ATHENA
Neem een exclusief kijkje achter de schermen met Romain Gavras en zijn team op het productieproces van zijn technisch verbluffende moderne tragedie.