Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Standing Up

Tv-serie, 2022
Standing Up
Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.
De tv-serie Standing Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Deze warme dramedy van Fanny Herrero, de maker van 'Call My Agent', geeft een blik op de bruisende Parijse comedyscene. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Standing Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Standing Up op IMDB

Based on one of the most beloved Young Adult novels of all time: Two kids are stripped naked and left together on an island in a lake - victims of a vicious summer camp prank; But rather than have to return to camp and face the humiliation, they decide to take off, on the run together. What follows is a three day odyssey of discovery and self-discovery.

Acteurs in Standing Up

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Standing Up

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
Servant of the People
Nadat zijn tirade tegen corruptie binnen de overheid zich razendsnel heeft verspreid op social media, wordt een leraar de nieuwe president van het land.
Erşan Kuneri
Een bekende figuur in de erotische cinema denkt na over zijn filmerfenis en besluit een ander soort films te maken, van scifi tot middeleeuwse actiefilms.