Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets

Tv-serie, 2008, 960.192 beoordelingen
DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets
In deze avonturen vertelt Po over hoe de meesters Razende Neushoorn, Stormende Os en Krok elkaar ontmoetten en gaat hij Shifu's grootste uitdaging ooit aan.
De tv-serie DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets is uitgebracht in 2008. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hilarisch.

DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets op IMDB

Score: 6,6 van de 10

In this pair of adventures, Po tells the story of how masters Thundering Rhino, Storming Ox and Croc met and takes on Shifu's biggest challenge yet.

Acteurs in DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals DreamWorks Kung Fu Panda Awesome Secrets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.