Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dracula

Tv-serie, 2020
Dracula
De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier – en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.
De tv-serie Dracula is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Dracula is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dracula op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In 1897 Transylvania, the blood-drinking Count draws his plans against Victorian London.

Acteurs in Dracula

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Dracula

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Jusqu'à l'Aube
De grappigste Franse comedians overnachten samen op locaties waar het spookt en voeren griezelige taken uit. Wie is de anderen te slim af en blijft als laatste over?
Giri / Haji
Yakuzaoorlog dreigt in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden. Vertrouwen vinden blijkt nog moeilijker.
Brandweerman Sam
Brandweerman Sam en zijn vrolijke team uit Piekepolder zijn altijd voorbereid op elke noodsituatie en leren peuters van alles over brandveiligheid.
Atiye
In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.