Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dr. Seuss' The Lorax

Dr. Seuss' De Lorax en het Verdwenen Bos
Film, 2012, 86 minuten, 4.247.664 beoordelingen
Dr. Seuss' The Lorax
In deze bewerking van de Dr. Seuss-klassieker moet de bosbewoner Lorax het opnemen tegen de kortzichtige Once-ler, die het milieu vervuilt om winst te maken.
De film Dr. Seuss' The Lorax is uitgebracht in 2012 en duurt 86 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dr. Seuss' The Lorax op Moviemeter

Score: 2,74 van de 5

Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn geld verdient met de verkoop van schone lucht, wil koste wat kost een stokje steken voor de terugkeer van levende bomen.

Dr. Seuss' The Lorax op IMDB

Score: 6 van de 10

A 12-year-old boy searches for the one thing that will enable him to win the affection of the girl of his dreams. To find it he must discover the story of the Lorax, the grumpy yet charming creature who fights to protect his world.

Acteurs in Dr. Seuss' The Lorax

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Dr. Seuss' The Lorax

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
My Dad the Bounty Hunter
Een intergalactische premiejager neemt zijn vaderplicht wel heel erg serieus als zijn twee kinderen per ongeluk met hem meereizen naar de ruimte en zijn missie laten mislukken.
Naruto
In dit animatieavontuur leert de wees Naruto zich te gedragen als een ninja, beheerst door een duivelse geest vanbinnen.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!