Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Django Unchained

Film, 2012, 165 minuten, 2.901.171 beoordelingen
Django Unchained
Samen met een Duitse premiejager reist een bevrijde slaaf, Django, door Amerika om zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een sadistische plantage-eigenaar.
De film Django Unchained is uitgebracht in 2012 en duurt 165 minuten. Quentin Tarantino en Christoph Waltz wonnen Oscars voor Tarantino’s originele kijk op de 'Spaghetti Western'. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Django Unchained op Moviemeter

Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Samen gaan ze op zoek naar Broomhilda.

Django Unchained op IMDB

Score: 8 van de 10

With the help of a German bounty hunter, a freed slave sets out to rescue his wife from a brutal Mississippi plantation owner.

Acteurs in Django Unchained

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Django Unchained

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
Centauro
Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier, met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
Ben & Jody
In dit verhaal werken twee beste vrienden samen met de dorpsbewoners om zich te verzetten tegen de verraderlijke, illegale houthakkers die hun land proberen af te pakken.
Gangster's Paradise: Jerusalema
Lucky Kunene is een kruimeldief die in de zware criminaliteit belandt en daarmee de aandacht trekt van de politie en een machtige drugsbaas.