Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dinotrux

Tv-serie, 2016
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
De tv-serie Dinotrux is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. De serie won verschillende Emmy's, waaronder Beste individuele prestatie in animatie (voor designer Chad Weatherford). Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dinotrux op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Dinotrux is a TV series starring Andrew Francis, Richard Ian Cox, and Ashleigh Ball. Animals like the Craneosauraus, Garbageadon and Tyrannosaurus Trux (part dinosaurs and part truck) exist in a fictional prehistoric era.

Acteurs in Dinotrux

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Dinotrux

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hollow
Drie tieners proberen samen de weg naar huis te vinden nadat ze wakker zijn geworden in een vreemde wereld met magische portalen, lastige puzzels en boosaardige beesten.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.