Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Despido Procedente

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuten
Despido Procedente
Het leven van een in Argentinië werkende Spanjaard staat op zijn kop als een vreemde die hij per ongeluk de verkeerde weg heeft gewezen, een vergoeding eist.
De film Despido Procedente is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Despido Procedente is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Despido Procedente op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Acteurs in Despido Procedente

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Despido Procedente

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.