Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DeRay Davis: How to Act Black

Film, 2017, 66 minuten
DeRay Davis: How to Act Black
De dynamische komiek DeRay Davis stuitert over het podium met zijn rake opmerkingen over het leven, daten en hoe je je als zwarte man staande houdt in de showbusiness.
De film DeRay Davis: How to Act Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. DeRay Davis: How to Act Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DeRay Davis: How to Act Black op IMDB

Score: 6 van de 10

Dynamic comic DeRay Davis hits the stage like a ball of fire, nailing the finer points of living, dating and handling show business as a black man.

Acteurs in DeRay Davis: How to Act Black

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals DeRay Davis: How to Act Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.