Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DeRay Davis: How to Act Black

Film, 2017, 66 minuten
DeRay Davis: How to Act Black
De dynamische komiek DeRay Davis stuitert over het podium met zijn rake opmerkingen over het leven, daten en hoe je je als zwarte man staande houdt in de showbusiness.
De film DeRay Davis: How to Act Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. DeRay Davis: How to Act Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DeRay Davis: How to Act Black op IMDB

Score: 6 van de 10

Dynamic comic DeRay Davis hits the stage like a ball of fire, nailing the finer points of living, dating and handling show business as a black man.

Acteurs in DeRay Davis: How to Act Black

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals DeRay Davis: How to Act Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.