Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DeRay Davis: How to Act Black

Film, 2017, 66 minuten
DeRay Davis: How to Act Black
De dynamische komiek DeRay Davis stuitert over het podium met zijn rake opmerkingen over het leven, daten en hoe je je als zwarte man staande houdt in de showbusiness.
De film DeRay Davis: How to Act Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. DeRay Davis: How to Act Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DeRay Davis: How to Act Black op IMDB

Score: 6 van de 10

Dynamic comic DeRay Davis hits the stage like a ball of fire, nailing the finer points of living, dating and handling show business as a black man.

Acteurs in DeRay Davis: How to Act Black

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals DeRay Davis: How to Act Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Tiffany Haddish kiest zes verschillende comedians die hun rauwe humor tonen in een reeks dynamische specials.
The Inbestigators
Vier slimme schoolkinderen beginnen hun eigen detectivebureau en vloggen over hun avonturen. Daardoor worden ze al gauw vrienden.